Spruytenburg Juwelier is sinds 1964 gevestigd in Waddinxveen en bestaat dit jaar dus 55 jaar. Mede hierdoor komt er bij juwelier Spruytenburg een ‘Goudsmid Atelier’ waar een goudsmid in overleg met de klant, de mooiste, persoonlijk afgestemde sieraden gaat maken.

Vanaf november is hij drie dagen in de week aan het werk en kunnen belangstellenden van gedachte wisselen om samen tot een mooi ontwerp te komen.

Nieuw concept

“Wij gaan werken met een nieuw concept. De werkzaamheden van de zeer ervaren goudsmid kan iedereen binnenkort zelf volgen in de winkel, wat uniek is in de regio. Begin volgend jaar wordt onze winkel namelijk aangepast en het atelier zichtbaar gemaakt, zodat men kan zien hoe hij te werk gaat bij het ontwerpen of herstellen van uw sieraad”, zegt bedrijfsleider Ronald Israël.

Uniek

Het handwerk van de goudsmid levert de mooiste creaties op. Van uw sieraden die u niet meer gebruikt kunnen unieke ontwerpen worden gemaakt. Het zijn dan geen massaproducten. Zo kan een ring of ander sieraad aangepast worden tot een nieuwe creatie, maar ze kunnen ook worden omgesmolten en in een door u gewenst ontwerp worden vervaardigd. Ideaal voor de feestdagen! Maar wacht niet te lang, want handwerk is tijdrovend. De goudsmid verwerkt alle edelmetalen, zoals goud, zilver of platina. Kom gerust eens langs en bespreek de mogelijkheden.

Kluisjes te huur

Al voor 100 euro kunt u bij ons een kluisje huren om al uw waardevolle eigendommen veilig in te bewaren.

Jubileumacties

OPGELET: In december heeft Spruytenburg Juwelier speciale 55-jaar jubileum-acties gepland!

‘Oud’ goud

Wilt u uw oude sieraden liever verkopen, dan kunt u ook daarvoor bij ons terecht. Uw ‘oude’ goud levert nu meer op door de hoge goudkoers.