Close
About Us

Horlogemerk

Goudsmid Gouda

Bent u op zoek naar een goudsmid in de omgeving van Gouda, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer? Bij Spruytenburg Juwelier bent u van harte welkom. Naast de verkoop van nieuwe sieraden en horloges kunnen wij ook zorgen voor de reparatie van uw gouden sieraden. Dit wordt gedaan door de echte vakman, zodat u zeker weet dat uw gouden sieraad in goede handen is.

Wij begrijpen dat een sieraad een emotionele betekenis kan hebben. U kunt bijvoorbeeld een prachtige ring of ketting van uw overleden oma of moeder hebben geërfd. Een prachtig gouden sieraad dat haar beste staat helaas verloren is. Laat dit sieraad dan repareren bij Spruytenburg Juwelier. Een echte vakman gaat met uw erfstuk aan de slag, zodat u dit na reparatie in een perfecte staat terug kunt verwachten.


SPRUYTENBURG

Een goudsmid met vakkennis nabij Gouda, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer

Op zoek naar een ander goud sieraad? Wij helpen u verder?

Naast een bezoek aan onze goudsmid nabij Gouda, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer kunt u in onze winkel prachtige juwelen, horloges en gouden sierraden kopen van merken zoals MeisterSinger, Buddha to Buddha en Diesel. De sieraden komen in diverse prijsklassen, zodat er voor u gegarandeerd een prachtig exemplaar verkrijgbaar is. Bent u juist op zoek naar een set ringen voor de trouwdag. Bij Spruytenburg Juwelier helpen wij u graag met de zoektocht naar de perfecte set ringen. Van goud tot zilver en van een basic ring tot aan eentje rijkelijk gedecoreerd met steentjes; bij ons is het allemaal mogelijk.

 

Bezoek de winkel in Waddinxveen

Graag ontvangen wij u in onze winkel, zodat we samen met u kunnen bekijken wat voor sieraad het beste past bij uw stijl en budget. Wij zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag tussen 09:30 uur en 17:30 uur en op maandag van 13:30 uur t/m 17:30 uur. Op donderdag zijn we geopend tot 20:00 uur. Komt het weekend beter uit? Kom dan eens langs op zaterdag tussen 09:30 uur t/m 17:00 uur. Uw vragen kunt u van tevoren ook stellen per mail of u kunt ons bereiken op het nummer: 0182 61 20 77. Een bezoek aan onze goudsmid of een aankoop in onze winkel nabij Gouda, Alphen aan den Rijn en Zoetermeer, waar gaat u voor?

 

Bekijk ook:

Horloge mannen kopen | MeisterSinger kopen | Juwelier webshop | Juwelier Zoetermeer


SPRUYTENBURG

About Us

Sieraden

Assortiment